Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі військовий підробив медичну довідку

Про те, хто саме видав чи де взяв військовослужбовець медичну довідку про лікування в стаціонарному відділенні, слідство та суд не з’ясовували. Проте точно було встановлено, що документ, виданий від імені КНП «Криворізька міська лікарня №3» КМР – підробкою.

Так, було з’ясовано, що за даними медичної довідки, солдат в період з 3 по 28 червня 2024 року знаходився на лікуванні, про що є виписка з медичної картки. Саме цю «липу» воїн приніс працівнику лікувального відділення медичної роти військової частини, де служить,  на підтвердження поважності причин своєї відсутності в зазначені дати.

Таким чином, громадянин був обвинуваченим у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч. 4 ст. 358 КК України за ознаками : використання завідомо підробленого документа.

Центрально-Міський районний суд міста Кривого Рогу визнав захисника винуватим у вчиненні кримінального проступку та  призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 850  гривень.

Речові докази, а саме виписку з медичної картки стаціонарного хворого, видану на ім`я підсудного, суд розпорядився знищити.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи