asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі військовий збив дружину до реанімації

Трагедії передувало вживання алкоголю, яке, за словами підозрюваного чоловіка, влаштувала дружина й знайомий. 3 грудня минулого року військовослужбовець ЗСУ разом із своєю сім’єю прийшов у гості. По дорозі купили горілки, але в квартирі солдат відмовився пити, аргументувавши тим, що йому зранку на службу.

Він ліг зі своїми дітьми спати, але дружині це не сподобалося. Жінка розбудила благовірного й стала вимагати, щоб він сів за стіл. Далі підозрюваний пояснював, що він дійсно вдарив її, але до застілля приєднався.

Будучи добряче напідпитку, воїн знову почав сварку із благовірною, але цього разу вже силу не контролював. Спочатку він декілька разів ударив її по голові й обличчю. А потім жінка впала й головою вдарилася об цемент. У результаті в потерпілої діагностували перелом кісток носу, забій підборіддя, закриту черепно-мозкову травму, стиснення головного мозку правобічною гострою субдуральною гематомою,  забій головного мозку ІІІ ступеня. Жінці провели оперативне втручання й перевели до реанімації.

Прикметно, але відразу після побиття жінка о 23:30 забрала дітей та пішла у невідомому напрямку, та лише наступного дня звернулася до медиків, які сповістили про випадок в поліцію.

У ході судових засідань підозрюваний повністю визнавав свою провину в нанесені тяжких тілесних ушкоджень, але зауважував, що потім вибачився за свій учинок, оплатив дружині лікування й просив строго не наказувати.

Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області ухвалив рішення визнати громадянина винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 КК України,  й призначити покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, але з іспитовим строком на 2 роки.

Щодо потерпілої, то вона взагалі відмовилася свідчити, а цивільний позов по справі не заявляла.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі