Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі вітчим побив падчерку

Незважаючи на те, що з матір’ю дитини чоловік не оформив офіційний шлюб, це не завадило йому взятися повною мірою за виховання неповнолітньої падчерки.

22 липня о 17:00 горе-вітчим став сварити дитину й ставити їй вимоги побутового плану. Дівчинка неохоче сприймала зауваження вітчима, а останній наполягав на своєму варіанті. Чоловік штовхнув потерпілу обома руками в тулуб, від чого вона впала на підлогу та вдарилась.

Далі він схопив за руку та потягнув у сусідню кімнату. Продовжуючи свої дії, і стоячи навпроти падчерки, кулаком правої руки наніс один удар по обличчю в область лівої щоки та губи ліворуч.

Після цього правою рукою обхопив її за шию та почав здавлювати.

У результаті протиправних дій неповнолітній було спричинено тілесні ушкодження у вигляді саден голови, правої верхньої кінцівки, синців обличчя та обох верхніх кінцівок, що за своїм характером відносяться до легких тілесних ушкоджень, як таких, що мають незначні скороминучі наслідки тривалістю не більше 6-ти днів.

Таким чином, чоловіка було  обвинувачено у вчинені кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України, за ознаками – «умисне легке тілесне ушкодження».

Згідно з ст. 66 КК України, Дзержинський районний суд міста Кривого Рогу врахував обставину, що пом`якшує його покарання –  щире каяття. А  разом із цим призначив йому покарання у виді штрафу у розмірі 850 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі