test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі вітчим принизливо виховував дитину

Про родину, де стався інцидент, відомо, що вона проживає в Інгулецькому районі. Чоловік і дружина не перебувають у офіційному шлюбі, проте на вихованні мають малолітнього сина жінки від першого шлюбу та спільну дитину.

От саме з пасинком чоловік поводися досить жорстоко, а проявлялося це в основному в формі фізичного покарання. Так, 28 лютого увечері нерідний батько строгим голосом наказав хлопчику зняти штани, а коли той оголив сідниці, то узяв дерев’яну палицю й тричі вдарив.

Звичайно, від побоїв залишилися синці та садна, які відноситься до легких тілесних ушкоджень, як такі, що мають незначні скороминучі наслідки тривалістю не більше 6 днів.

Чоловіка було звинувачено у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст 125 КК України. 21 травня Інгулецький районний суд м. Кривого Рогу визнав громадянина винним і призначив покарання у виді 200 годин громадських робіт.

Прикметно, але ніякого запобіжного заходу на період досудового слідства до обвинуваченого застосовано не було, тобто увесь цей  час горе-вітчим проживав в родині й спілкувався з пасинком.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи