test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі вітчим вибив зуби кривднику падчерки

Дорослий чоловік, після скарг доньки співмешканки на поведінку однолітків, вирішив заступитися за дівчину. Проте вирішив діяти так, як знав: призначив зустріч підліткам увечері.

3 січня о 19:50 біля палацу культури «Творчий» зібралося компанія неповнолітніх і фігурант справи. У присутності 7 свідків вітчим почав так звані «розборки».

Спочатку були запитання і відповіді, потім претензії й докори, а закінчилося все тим, що чоловік ударив кулаком в обличчя ровесника падчерки. Хлопець отримав забій щелепи та позбувся двох нижніх зубів.

Таким чином, дорослий спричинив неповнолітньому  тілесні ушкодження у вигляді травматичної екстракції 1-2 зубів нижньої щелепи праворуч та крововилив слизової оболонки нижньої губи, які відносяться до легких тілесних ушкоджень, що мають незначні скороминучі наслідки.

Ці умисні дії  орган досудового розслідування кваліфікував за ст. 125 ч. 1 КК України за ознаками умисного легкого тілесного ушкодження, а Тернівський районний суд міста призначив покарання у виді 60 годин громадських робіт.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи