Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі водій беззаперечно визнав свій стан сп’яніння

Автомобіль ВАЗ 2108 інспектори патрульної поліції зупинили 17 травня о 23:05 по вулиці Магістральній. Виявилося, що водій «Лади» перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння, про що свідчили запах із рота та незв’язна вимова.

Щоб спростувати або підтвердити підозри, копи запропонували керманичу пройти тест за допомогою Alcotest Drager. Чоловік погодився і визнав результат 1,25 проміле. Він не клопотав про проведення огляду лікарем закладу охорони здоров`я у КП «КПНД» ДОР».

Таким чином, водія було звинувачено в порушенні п. 2.9 Правил дорожнього руху. Прикметно, але в зал для заслуховування вироку він не з’явився.

26 липня 2024 року суддя Довгинцівського районного суду міста Кривого Рогу, розглянувши адміністративний матеріал, що надійшов із Полку патрульної поліції у місті Кривий Ріг про притягнення до адміністративної відповідальності водія, визнав останнього винуватим у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 130 ч.1 КУпАП, та притягнути його до адміністративної відповідальності у виді штрафу у розмірі 17000 гривень 00 з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 рік.

Також постановив стягнути з підсудного до спеціального фонду Державного бюджету України судовий збір у розмірі 605 гривень 60 копійок.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі