Всі новини про життя міста

У Кривому Розі водій комунального тролейбусу обматюкав людину з інвалідністю (відео)

Відео, яке з’явилося в інтернеті в неділю, обурило свідому громадськість: водій комунального транспорту, не добираючи слів, на зупинці виштовхує із салону чоловіка на спеціальному кріслі. Керманич зі злістю «тикає» пасажиру із додатковими потребами, висловлюється нецензурною лайкою й дозволяє собі хамовиту поведінку. Він хапає крісло людини з інвалідністю і силою вивозить із салону так, що бідолаха ледве не перевернувся на спину. Двоє перехожих ледве встигають загальмувати процес травмування, але й це не зупиняє зухвалість водія.

На відео у спецвізку – знаний у Кривому Розі Юрій Понькін – депутат Тернівської райради, активіст, волонтер, голова ГО «Рух без меж». Це він виклав відео інциденту, який стався з ним як пасажиром комунального транспорту міста.

Також Юрій виклав у соцмережі й пост, в якому зізнався у своїй безпорадності стосовно відстоювання прав людей з особливими потребами у Кривому Розі.

У коментарях дописувачі засудили дії водія, але разом із тим визнали, що навколо ніхто із свідків події не став на захист пасажира, не зробив зауваження водієві.

Згодом з’явилася інформація про те, що до керівництва комунального транспорту Кривого Рогу дійшла  інформація про цей випадок, і воно має намір вжити нормативних заходів стосовно водія.  

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі