asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі водій наркотики любить більше, ніж безпеку

Якщо взяти до уваги два минулі роки, то водія автомобіля Fiat Tipo патрульні інспектори зупиняли на дорогах міста більше 10-ти разів. У різних районах чоловік їздив за кермом у стані наркотичного сп’яніння.

Належне оформлення документів правоохоронцями дозволяло відправити їх до суду, а уже на лаві підсудних обвинувачений отримав  вирок за правопорушення передбачене ч.1 ст. 130 КУпАП – адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 17 000 гривень із позбавленням права керування транспортними засобами строком на один рік.

Таке рішення Тернівського районного суду від 19 лютого 2023 року водій проігнорував, і вже за місяць був зупинений копами в Дзержинському районі, але рішення й цього суду не виконав. У квітні порушення було зафіксовано на дорозі Металургійного району міста, та й тут горе-водій зумів проігнорувати вимогу суду.

Наступний вердикт отримав за правопорушення 14 травня за ч. 3 ст. 130 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 51 000 гривень в дохід держави з позбавленням права керування транспортними засобами строком на десять років.

А вже за місяць на водія чекав наступний вирок Довгинцівського районного суду за ч. 5 статті 126 КУпАП – керування транспортним засобом без документів, із застосуванням відносно нього адміністративного стягнення у вигляді штрафу у розмірі 40 800 гривень.

Підібні вироки відносно цього водія виголошувалися ще декілька разів у різних судах міста на суму штрафу 51 000 гривень.

4 березня 2024 року Дзержинський районний суд м. Кривого Рогу затвердив угоду про визнання винуватості, визнав громадянина винним в скоєні злочину, передбаченого ст. 382 ч.1 КК України, та призначив покарання у вигляді 1 року позбавлення волі. Але на підставіст.75КК України звільнив  горе-водія від відбування покарання та призначив іспитовий строк 1 рік.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі