asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі воєнком допустив грубу халатність: військовополоненого захисника визнав ухилянтом (фото)

Про жахливий рівень цинізму й абсурду з боку Саксаганського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, керівником якого є полковник Андрій Долгов, розповіла мати захисника Маріуполя.

Пост про цей випадок Оксана Латанська – мати військовополоненого захисника Маріуполя Віталія Сенченка – виставила у соцмережі:

«Що ви знаєте про БІЛЬ?

Коли ворог плюндрує святу українську землю – то біль.

Коли гинуть кращі з кращих – то біль.

Коли у рашистській неволі потерпають незламні сини України – то біль.

Коли божеволієш від необізнаності про долю свого сина, від тривоги і страху за нього – то біль.

А коли на дверях синової квартири на другу річницю повномасштабного вторгнення з’являється отакий папірець? І захисник країни, що 24 лютого 2022 року в свої 22 роки прийняв свій перший бій з ордою у Маріуполі, виявляється, перебуває у розшуку як УХИЛЯНТ, – це що? Вже 22-й місяць ухиляється від військової служби, переховуючись у російському концтаборі… А до того, на думку підполковника А.Долгова, 86 днів злістний ухилянт злістно ухилявся від виконання конституційного обов’язку в курортному місті Марії…

Чи є межа в БОЛЮ? Скільки його може витримати серце матері? Оцей гидкий папірець на дверях порожньої квартири сина-героя – це плювок в самісіньку душу матері, сестрички, нареченої, бабусі з дідусем, – усіх, хто чекає…

О, Симоне (Петлюро), як же ж ти мав рацію: не так страшні російські воші, як українські гниди!

Моєму синові 24. Я чекаю. І я дочекаюся.

Чекайте і ви, пане Долгов. Він обов’язково прийде до вас!».

Жінка побачила на дверях квартири, де прописаний службовець, повістку про те, що Віталій Сенченко перебуває в розшуку і йому потрібно прибути в ТЦК та СП на 8:30 з документами. І це при тому, що той самий воєнком сповіщав родину 1 червня 2022 року про те, що солдат за контрактом Віталій Сенченко знаходиться в полоні рф.

У коментарях голова ГО «Сталева гвардія КР» зазначає, що буде подавати в суд на керівника, який двічі поставив свій підпис на документах, за спричинені страждання рідним захисника.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі