Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі викрили крадійку туї на приватній ділянці

Уночі 30 квітня жінка, знаходячись на території приватного домоволодіння, руками виривала молоду тую із землі. У зловмисниці вдалося витягти деревце й поспішити геть. Проте на шляху додому її побачив екіпаж патрульної поліції, які поцікавилися, звідки й куди йде містянка в період дії комендантської години.

Уже 4 квітня за фактом крадіжки в період дії воєнного стану було відкрито кримінальне провадження.

Жінка пояснювала, що вдень злочину вона проходила повз приватну територію та побачила молоді деревця туї та смарагду. Тоді вона й вирішила повернутися вночі, щоб викрасти рослини.

Метою злочину, за словами жінки, стала потреба у грошах. Вона хотіла продати тую, а гроші використати на ліки для доньки. Дитина обвинуваченої потребувала особливого догляду, оскільки проходить реабілітацію після операційного втручання.

За визначенням експерта, викрадена туя розміром 1,3 метра коштувала 437 гривень 50 копійок.

Що ж стосується фігурантки справи, то стало відомо, що вона має вже судимість за крадіжку. Цей злочин скоїла в період іспитового строку, тому на стадії досудового розслідування суд обрав їй запобіжний захід у виді домашнього арешту строком на 60 днів.

23 липня 2024 року Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу визнав винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4ст.185КК України, та призначити їй остаточне покарання у виді 5 років позбавлення волі. На підставі ст.75 КК України громадянку було звільнено від відбування покарання з випробуванням на 2 роки.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі