today-is-a-good-day

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі вимагачі залишили поховальний вінок, аби примусити сплатити «борг» (фото)

У Кривому Розі вимагачі залишили на авто поховальний вінок, аби примусити чоловіка сплатити «борг». Поліція затримала двох місцевих мешканців, один із яких з кримінальним досвідом. Обом фігурантам оголосили підозри. За вимагання їм може загрожувати до 12-ти років в’язниці. 

Криворіжець звернувся до оперативників управління стратегічних розслідувань. Він розповів, що невідомі особи давно погрожують йому та змушують заплатити їм 3000 доларів, які він начебто заборгував.

За фактом вимагання, слідчі відкрили кримінальне провадження і встановили особи вимагачів. Ними виявилися місцеві мешканці 24-х та 25-ти років. Молодший є підсудним у справі розбійного нападу. Фігуранти тероризували чоловіка погрозами, а не досягнувши бажаного, залишили на капоті його авто поховальний вінок.

14 березня оперативники затримали одного зі злочинців під час отримання від потерпілого частини «боргу». Другого фігуранта правоохоронці затримали на виїзді з області. Вирішують питання про обрання їм запобіжних заходів.

Вимагачі можуть сісти за грати та строк від семи до дванадцяти років, з конфіскацією майна, – повідомляє департамент стратегічних розслідувань.

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи