Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі вирок отримав підпалювач, через якого загинуло 113 дорослих голубів і 15 голубенят

Уночі 11 вересня 2021 року у дворах житлових будинків загорілася голуб’ятня. Приміщення для птахів знаходилося на другому поверсі, а під ними – сарай. Полум’я вмить охопило приміщення, а мешканці самотужки погасити не могли. Вогонь знищив конструкцію й усе живе в ній. За заявою власника, загинуло 113 дорослих голубів і 15 голубенят, а також згоріло 50 кг ячменю.

Підозра відразу впала на неповнолітнього хлопця – сусіда потерпілого. Виявилося, що родини конфліктували через непорозуміння з тим самим сараєм. Напередодні хтось побив кота хлопця, і він звинуватив сусіда в капості.

Свідки у справі заявляли, що неодноразово чули від підлітка, що він помститься дядькові й наробить його біди.

Прикметно, але сам підозрюваний своєї провини ні в ході слідства, ні на суді не визнав. Він пояснював, що суперечки були, але до підпалу він не причетний. Проте факти й докази були не на його користь.

На момент озвучення вироку хлопець уже став повнолітнім, закінчив школу й став студентом Дніпропетровського фахового коледжу залізничного транспорту та транспортної інфраструктури.

30 липня Криворізький районний суд визнав молодика винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 194 КК України, та призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком на 3 роки, але з випробувальним терміном на 2 роки.

Щодо завданої шкоди, то потерпілий підрахував збитки, а судово-товарознавча експертиза підтвердила й визначила розмір 30 312,50 гривень, які підсудний повинен сплатити власникові голубів.

Також хлопець повинен заплатити на користь держави витрати, пов`язані з проведенням судової пожежно-технічної експертизи у сумі 2 390 гривень.

Ні підсудний, ні його адвокат із вироком не погодилися, тому планують подавати апеляційну скаргу до Дніпровського апеляційного суду.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі