Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі з нагоди 249-ї річниці міста бригадний генерал ЗСУ Михайло Драпатий отримав високе звання «Почесний громадянин міста Кривого Рогу»

Депутати Криворізької міської ради на травневому пленарному засіданні одноголосно прийняли рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Кривого Рогу» героїчному воїну-захиснику Драпатому Михайлу Васильовичу за проявлену відвагу, мужність, героїзм, патріотизм, самовідданість і вірність військовій присязі й народу України.

Про це повідомили у міському відділі преси та внутрішньої інформації.


 
«Драпатий Михайло Васильович для Кривого Рогу – справжній Герой. Михайло Васильович з перших днів збройної агресії росії на передовій, очолював оборону міста Кривого Рогу, був командуючим оперативним угрупуванням військ «Південь», пізніше – «Каховка», потім – «Кривий Ріг», оперативного угруповання «Херсон» та керував звільненням правобережжя Херсонщини»,- йде мова у повідомленні.

На сьогоднішній день Михайло Васильович – заступник начальника Генерального штабу Збройних сил України, командувач оперативно-тактичного угруповання військ «Харків».
Під його командуванням ще з 2014 року успішно виконувалися завдання на Луганщині, Донеччині та інших напрямках. Так, на чолі 2-го механізованого батальйону 72-ї окремої механізованої бригади він на бронетехніці здійснив прорив барикади сепаратистського блокпосту в Маріуполі, очоливши прорив українських сил оточення під Червонопартизанськом. Вийшов з «Ізваринського котла», врятувавши 260 бійців і понад 30 одиниць техніки.

Колишні побратими називають Михайла Драпатого досвідченим офіцером, який виконуючи бойові завдання, завжди намагається зберегти життя особового складу та зробити все для зменшення втрат.

Михайло  Васильович – лицар Ордена Богдана Хмельницького, удостоєний державної нагороди України — відзнаки Президента України «Хрест бойових заслуг» за визначні особисті заслуги у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народу, вірність військовій присязі.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі