Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі з новорічними святами привітали родини загиблих військовослужбовців-учасників російсько-української війни

Голова Ради оборони міста Олександр Вілкул зустрівся з родинами загиблих військовослужбовців-учасників російсько-української війни. Це – представники громадських організацій «Об’єднання солдатських матерів Криворіжжя та ветеранів АТО /ООС» і «Асоціація сімей загиблих в АТО міста Кривого Рогу».

Про це повідомили у міському відділі преси та внутрішньої політики.

У розмові з батьками та дружинами полеглих воїнів Олександр Вілкул підкреслив: «Поруч з нами живуть святі люди – це родини, батьки, дружини, діти, брати та сестри тих, хто не повернувся з цієї страшної війни. Й ми завжди поруч, завжди готові прийти на допомогу за усіма питаннями. Кривий Ріг, насправді, місто мужніх, сильних людей. Ми звикли не говорити, а працювати й, коли прийшов час стати на захист рідного Кривбасу, України – криворіжці взяли до рук зброю й пішли бити ворога. З 2014 року місто втратило багато наших захисників. Це – непоправна втрата для батьків, рідних, і я хочу вкотре наголосити, що місто підтримувало й буде підтримувати своїх Героїв, а також їх сім’ї. Кривий Ріг одним з перших в Україні прийняв у 2014 році комплексну програму підтримки учасників АТО та ООС. Ми побудували один з кращих в країні реабілітаційний центр. Цьогоріч у рамках нової ветеранської політики відкрили на базі Центру адмінпослуг офіс «Я Ветеран». За цим проєктом вже надається понад 560 послуг – і соціальна допомога, і юридичні консультації, у багатьох об’єктах бізнесу міста за карткою “Я-Ветеран” запроваджені знижки. Крім того, вводимо інститут помічників ветеранів. Напрямків роботи дуже багато. І хочу запевнити, що ставлення до ветеранів, бійців, батьків загиблих хлопців у Кривому Розі незмінне, це – велика повага, вдячність і турбота».

Голова Ради оборони міста привітав родини військовослужбовців з новорічними святами та вручив продуктові набори й солодощі.

«Я залишилася у 37 років вдовою, а мої діти втратили через війну батька. Це дуже важко пережити, тому ми вдячні місту за те що відчуваємо підтримку й що память про наших захисників живе!», – розповіла дружина загиблого Тетяна Остроголова.

«У нас одне бажання – щоб була Перемога! Щоб всі, хто зараз знаходиться на передовій повернулися живими та здоровими!», – зазначила член організації «Об’єднання солдатських матерів Криворіжжя та ветеранів АТО /ООС», мати загиблого військовослужбовця Валентина Нечепуренко.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі