asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі за плантацію конопель чоловік отримав умовний термін

Під час огляду території домоволодіння у Дзержинському районі 9 серпня 2021 року, слідчими відділення поліції №2 було виявлено 588 рослин, які мали зовнішні ознаки рослин роду конопель, а кожна з яких мала окрему кореневу систему та росла в хаотичному порядку.

Власник земельної ділянки пояснив, що навесні побачив, як на території проросли якісь рослини, але вирішив їх не чіпати. Тому кущі нарковмісної зелені буяли аж до пори дозрівання.

Усі рослини були вилучені та передані на експертизу. Слідчі й судові заходи тривали до січня 2024 року.

17 січня 2024 року в залі засідань Дзержинський районний суд м. Кривого Рогу був присутній обвинувачений та його адвокат. А також перекладач, оскільки чоловік є за національністю азербайджанцем, а українську мову не розуміє, хоча проживає тут тривалий час.

Служитель Феміди затвердив угоду між підсудним та прокурором, визнав громадянина Азербайджану винним у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.310 КК України, та призначив покарання у вигляді 3  років позбавлення волі.

На підставі ст.75 КК України чоловік був звільнений від відбування призначеного покарання у вигляді позбавлення волі з іспитовим строком 1 рік.

Що стосується речових доказів, то суддя розпорядився повернути власникові електронні ваги, які були вилученні при обшуку. Усі рослини за ухвалою знищені.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі