asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі закликають підприємства виконувати план дій для агломерації

Міські чиновники нагадали про екологічну безпеку.

На виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 14 серпня 2019 року №827 «Деякі питання здійснення державного моніторингу в галузі охорони атмосферного повітря» управлінням екології виконкому Криворізької міської ради як органом управління якістю атмосферного повітря атмосферного повітря розроблено та затверджено наказом від 01.03.2024 №7 короткостроковий план дій для агломерації «Кривий Ріг».

Про це повідомляє управління екології виконкому КМР.

Короткостроковий план дій розроблено з метою недопущення перевищень нормативів екологічної безпеки у галузі охорони атмосферного повітря під час настання несприятливих метеорологічних умов.

Закликаємо суб’єктів господарювання, що здійснюють викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, враховувати короткостроковий план дій для агломерації «Кривий Ріг» при здійсненні виробничої діяльності, – йдеться у повідомленні.

Ознайомитись із короткостроковим планом дій для агломерації «Кривий Ріг» можна за покликанням.

Згідно з інформацією управління охорони здоров’я виконкому Криворізької міської ради за підсумками 2022 року:

  • показник зареєстрованих хвороб системи кровообігу на 10 тис. населення склав – 4 233,8, що на 22% менше ніж у 2021 році, при цьому частка хвороб системи кровообігу в усіх захворюваннях залишилась незмінною – 14%;
  • показник захворюваності органів дихання на 10 тис. населення склав – 10962,4, що на 35% менше ніж у 2021 році, при цьому частка хвороб органів дихання в усіх захворюваннях у 2022 році склала 36%, у 2021 році – 46%.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі