test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі запрацював ще один хаб з допомоги та підтримки мешканців з Донецької області, які вимушені були покинути свої домівки в Авдіївці (фото)

Взагалі у місті працюють чотири центри з підтримки ВПО.

18 червня голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул, начальник Авдіївської міської військової адміністрації Покровського району Донецької області Віталій Барабаш відкрили хаб з допомоги  ВПО «Кривий Ріг – Авдіівка» у Металургійному районі, за адресою вул. Гетьманська, 5 (Міська дитяча бібліотека №9).

Про це повідомили у міському управлінні преси та внутрішньої політики.

У Кривому Розі проживає близько 500 внутрішньо переміщених осіб з Авдіївки, а загалом, місто прийняло 80 тисяч внутрішніх переселенців з різних регіонів України.

Робота хабу допомоги ВПО «Кривий Ріг – Авдіївка» спрямована на вирішення питань соціального захисту, надання психосоціальної, гуманітарної, медичної, правової та юридичної допомог тощо. Працює хаб з вівторка по п’ятницю з 10.00 до 15.00, будь-яку інформацію можна отримати за телефоном: 095 603 43 07.

На відкритті хабу маленькі відвідувачі – мешканці Авдіївки мали можливість долучитись до ігрових інтерактивів та майстер-класів з паперу «Корабель твоєї мрії». Діти за допомогою декоративно-ужиткового мистецтва відобразили красу вільної України. Тепер ці роботи будуть прикрашати приміщення хабу «Авдіївка».

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі