Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі засудили військового, який ухилявся від служби

Військовослужбовець з Кривого Рогу періодично залишав місце служби без вагомої причини. Тим самим він ухилявся від своїх військових обов’язків. Чоловіка засудили за відмову від несення обов’язків військової служби шляхом іншого обману.

Повідомляє Інформатор із посиланням на Жовтневий суд Кривого Рогу.

У 2023 року обвинувачений проходив службу за контрактом в одній з військових частин. Не бажаючи нести обов’язки військової служби чоловік періодично ухилявся від їх виконання.

Так, обвинувачений неодноразово повідомляв командуванню військової частини, що вибув на лікування. Проте, після повернення до місця проходження військової служби будь-яких документів на підтвердження поважності причин відсутності на службі чоловік не надавав. Вільний час він використовував на власний розсуд.

У судовому засіданні військовий повністю визнав свою провину у скоєному та щиро розкаявся.

23 квітня 2024 року в суді було затверджено угоду про визнання винуватості та призначено обвинуваченому покарання у виді 1 року позбавлення волі та змінено цей термін на службове обмеження для військовослужбовців строком на 1 рік із відрахуванням в дохід держави 10 відсотків із суми грошового забезпечення.

Джерело: Інформатор

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі