Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі засуджений непослух знову опинився під наглядом

Житель Кривого Рогу з 2019 року мав судимості та по декілька років проводив за гратами. Чоловік чинив правопорушення, пов’язані із грабежами, крадіжками, шахрайством. 28 травня 2024 року звільнився з виправної колонії по відбуттю строку покарання й повернувся у місто.

Проте постановою Солонянського районного суду Дніпропетровської області від 25 квітня, за результатами розгляду подання державної установи «Солонянська виправна колонія (№21)», відносно криворіжця встановлено адміністративний нагляд строком на 1 рік 6 місяців. Чоловікові було заборонено виходити з будинку (квартири) з 22.00 годин до 05.00 години, а також відвідувати місця продажу спиртних напоїв на розлив.

Опинившись на волі, фігурант справи з 28 травня по 11 липня ігнорував ці обмеження й став проживати за іншою адресою, тим самим порушив правила адміністративного нагляду, що виразилось у неприбутті без поважних причин у визначений строк до обраного місця проживання особи, щодо якої встановлено адміністративний нагляд у разі звільнення з місць позбавлення волі.

31 липня Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянина винуватим у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ст. 395 КК України,  та призначити йому покарання у виді 1  року обмеження волі.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі