test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі затримали крадія-віртуоза

Останні 10 років свого життя криворіжець присвятив мистецтву крадіжок. Перший тюремний строк отримав у 2015 році за угон автомобіля. Щоправда, тюремний строк через апеляцію вдалося змінити. Таким чином, замість 3-х років за гратами мав 2 роки умовно.

Далі знову випробовував кримінальну долю крадіжками, і  опинявся в тюрмі. Звільнився у 2019 році, повернувся додому й продовжив байдикувати. Роботу не шукав, офіційних заробітків не мав, тому перебивався, як умів.

А вмів чоловік красти, та й місця знав грошові. 1 квітня минулого року він дочекався, поки продавець торгівельної лавки Vape Store, яка розташована в приміщенні торговельної локації по вулиці Серефимовича, відійде з робочого місця, а потім поспішив до прилавку. Ніби розглядаючи товар, він рукою відсував ящик із грошима і зумів за секунди викрасти 20 204 гривні. Щойно купюри опинилися в руках, злодій кинувся на вихід. Але на місці був затриманий охоронцем магазину.

Суд Довгинцівського району визнав рецидивіста винним та відправив за грати на 5 років, а також зобов’язав сплатити 1 912 гривень за проведення судової дактилоскопічної експертизи.

Прикметно, але суд постановив, що відбувати покарання злочинець буде з дня фактичного затримання, а не з дня оголошення вироку, яке відбулося 18 березня 2024 року.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи