asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі жінка годувала дітей краденими продуктами

За останні 12 місяців мати двох малолітніх дітей двічі попалася за крадіжки. Об’єктом її уваги ставали продукту харчування у супермаркетах. Жінка наївно вважала, що її зухвалі дії залишаться непоміченими, а вона – непокараною.

Проте у листопаді 2023 року Дзержинський районний суд за ч. 3 ст. 15, ч. 4 ст. 185 КК України визначив їй 5 років позбавлення волі, але з іспитовим строком на 1 рік.

А у вересні жінка вже мала на рахунку ще одну подію – крадіжку м’яса із супермаркета «Сільпо», розташованого по вулиці Лермонтова. Вона замовила два шматки: свинячу лопатку без кістки охолоджену вагою 1808 грамів і вартістю 350 гривень 75 копійок та свинячий окіст без кістки вагою 2338 грамів і вартістю 406 гривень 81 копійок.

М’ясо вона поклала в дитячий візок і змогла пройти через касу без оплати. Пізніше в кабінеті слідчого жінка пояснить, що дійсно скоїла злочин, а причиною тому стало безгрошів’я.

25 січня 2024 року Центрально-Міський районний суд м. Кривого Рогу призначив громадянці покарання у вигляді 5 років 1 місяця позбавлення волі, з іспитовим строком 2 роки. Також зобов’язав крадійку сплатити на користь Державного бюджету України процесуальні витрати на залучення експерта у сумі 956 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі