asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі жінка ледь не вбила чоловіка

Сварка з різаниною сталася в квартирі потерпілого чоловіка. 27 липня близько 19:20 до нього пришла знайому жінка, яка з порогу висловила купу претензій на побутові теми. Чоловік слухав мимоволі, але візитерка мала радикальні наміри.

Спочатку вона накинулася на опонента сапкою, держаком ударила в бік лівої ключиці. Держак зламався навпіл. Господар помешкання від болю упав на підлогу. Тоді жінка витягнула із кофти ніж і клинком спричинила поріз в ділянці внутрішньої поверхні правого стегна.

В той час, коли потерпілий стікав кров’ю, зловмисниця втекла. Довелося викликати швидку допомогу та фіксувати травми.

Згідно висновку судово-медичного експерта, тілесні ушкодження за своїм характером відносяться до тяжких за ознакою небезпеки для життя.

14 вересня 2023 року Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу визнав жінку винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 КК України та призначив їй узгоджене сторонами покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років. На підставі ст.75 КК України її звільнено від відбування покарання з випробувальним строком на 1 рік.

Перед вироком вона щиро розкаялася у вчиненому. Матеріальну компенсацію потерпілому не сплачувала. У період досудового слідства знаходилася під цілодобовим домашнім арештом.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі