Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі жінка «обманула» державу на 40 000 гривень

Під час оформлення документів на соціальні виплати від держави, мати трьох дітей указала неправдиві дані. Точніше, жінка не зазначила в декларації відомість про те, що у 2021 році придбала будинок площею 45,2 кв.м за 92 486 гривень.

Таким чином, з метою отримання соціальної допомоги як малозабезпеченій сім`ї умисно не надала відомості до Управління соціального захисту населення Криворізької районної державної адміністрації Дніпропетровської області про придбання житлового будинку, на суму, що перевищує 50 тисяч гривень.

Про це повідомляє сайт ЄДРСР.

З липня по листопад багатодітна мати отримала від держави допомогу на суму 40 084 гривні 65 копійок, чим державі в особі Управління соціального захисту населення Криворізької районної державної адміністрації Дніпропетровської області завдано збитків на вищевказану суму.

10 вересня Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу визнав винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.190 КК України, та призначив їй покарання у вигляді пробаційного нагляду строком на 1 рік.

Цивільний позов Управління соціального захисту населення Криворізької районної державної адміністрації Дніпропетровської області до підсудної про стягнення матеріальної шкоди суд ухвалив рішення задовольнити повністю на суму 40 084 гривні 65 копійок.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи