Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі жінка побила іншу через політику

Про обвинувачену в цій справі відомо, що вона народилася в Магаданській області, проте має громадянство України й уже тривалий час проживає в Кривому Розі.

Ця жінка 28 серпня о 17:00 зустріла знайому мешканку будинку, вони присіла на лавочку біля під’їзду та почали спілкуватися. Розмова зайшла про політику й тут погляди розійшлися.

Словесна сварка набирала обертів, тому фігурантка не стримала своїх емоцій та виразила їх фізичною розправою. Обома руками штовхнула опонентку в область грудей, від чого та впала на землю та вдарилася тулубом і правою ногою.

Кривдниця не надала допомогу потерпілій, а поспішила зникнути в невідомому напрямку. Проте після медичного висновку умисні дії жінки було кваліфіковано як кримінальний проступок, передбачений ч.1 ст. 125 КК України, за ознаками заподіяння умисного легкого тілесного ушкодження.

24 вересня 2024 року Тернівський районний суд міста Кривого Рогу визнав її винуватою у пред`явленому обвинуваченні та призначив покарання у виді накладення штрафу в розмірі 850 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі