Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі жінка побила зухвалого залицяльника

Незаміжня мешканка Кривого Рогу йшла вулицею 4 серпня близько 16:00 й несла в руках тяжкі сумки. Якраз у цей час її помітив знайомий чоловік, який люб’язно запропонував свою допомогу.

Чоловік легко вхопив у руки ношу й вони попрямували до будинку господині. Дорогою вели розмову, але в якийсь момент гречний залицяльник щось не те буркнув на адресу супутниці.

Слова чоловіка дуже обурили панянку й вона вирішили помститися. Схопила із землі дерев’яну палицю та вдарила кривдника по обличчю. Останній відчув сильний біль та впав на спину.

Потерпілий не став вибачати фізичну наругу й звернувся в поліцію. Там умисні дії жінки було кваліфіковано за ч. 1 ст.125 КК України за ознаками умисного легкого тілесного ушкодження.

Обвинувачена повністю визнала свою провину, розкаялася у вчиненому, але наголосила, що вчинила так, бо відповідала на моральну образу.

27 серпня 2024 року Тернівський районний суд міста Кривого Рогу  визнав громадянку винуватою у пред`явленому обвинуваченні і призначив їй покарання у виді штрафу в розмірі 850 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі