asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі жінка прийшла за гумдопомогою й обікрала переселенку

5 січня раніше судима за крадіжки криворіжка завітала в приміщення благодійного фонду «Шелтер Плюс», де надають безоплатну допомогу внутрішньо переміщеним особам.

Близько 11:00 там уже було чимало народу, бо дійсно нужденні прийшли за необхідним їм одягом. Поки всі обирали й приміряли обрані речі, зловмисниця займалася звичною їй справою – оглядала цінні речі відвідувачів.

На очі їй потрапила сумка, яку без нагляду залишила переселенка. Жінка пішла у примірочну, відволіклася, а коли повернулася, то не знайшла своєї чорної сумки, в якій лежали мобільний телефон вартістю 3 400 гривень та гроші в сумі 4 000 гривень.

Злочинні діяння рецидивістки кваліфіковано за ч.4 ст.185 КК України за ознаками таємного викрадення чужого майна (крадіжка), вчиненого повторно, в умовах воєнного стану.

6 лютого Жовтневий районний суд м. Кривого Рогу призначив їй узгоджене сторонами кримінального провадження покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років, але з іспитовим терміном 1 рік.

Примітно, але на момент затримання у зловмисниці було вилучено телефон потерпілої та гроші уже в розмірі 1 500 гривень, які повернуто власниці.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі