Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі жінка у дворі створила власну металобазу

З початком нового 2024 року криворіжка почала і новий бізнес. Щоправда, не мала на це ніяких юридичних підстав і дозволів, але бажання заробляти перемогло.

У своєму дворі жінка облаштувала пункт прийому брухту чорних металів: встановила ваги та кантор, облаштувала місця для складання та фасування. Установила і ціну – 4 гривні за 1 кілограм.

Проте діяла її підпільна база недовго, бо вже 19 січня у неї було проведено так звану «контрольну» операцію: клієнт здав 15 кілограм і отримав 60 гривень. Цього було достатньо, щоб працівникам поліції задокументувати правопорушення, кваліфіковані за ч.1 ст.213 КК України – здійснення прийому брухту чорних металів фізичними особами, відомості про яких не включено до переліку суб`єктів господарювання, що здійснюють операції з металобрухтом, організація незаконних пунктів прийому, схову та збуту металобрухту.

У ході обшуку на території домоволодіння містянки було виявлено та вилучено брухт чорних металів – 65 кг, монітор від вагів марки Nokosomic та платформа з вагів у кількості 1 шт., кантор синього кольору, ціна поділки 200 г у кількості 1 шт., листок паперу з цінами на металобрухт.

8 лютого 2024 року Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу призначив громадянці покарання у виді обмеження волі строком на 1 рік, але з іспитовим строком у такий же термін.

Підсудна свою провинну визнала повністю й щиро розкаялася.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі