asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі жінка вкрала труси для коханого

Відчайдушна мешканка Кривого Рогу так хотіла зробити приємність своєму обранцю, що навіть наважилася на злочин. Жінка 6 квітня прийшла в «Аврору» по вулиці Соборності, де й вирішила «придбати» подарунки.

Спочатку вона оглядала білизну, зупинила погляд на трусах Lette розміру М. «Боксери» їй сподобалися, тому взяла двоє за 98, 34 гривень й заховала в пакет.

Далі пішла до полиці з парфумерією, де обрала чоловічий лосьйон після гоління для чутливої шкіри NIVEA ME» за ціною 252 гривні 50 копійок. Крадійка дістала флакон із коробки, який теж сховала в сумку, а пусту тару поставила на місце.

Зловмисниця благополучно залишила торговельну локацію, а через місць була викрита правоохоронцями.

У результаті за рішенням Дзержинського районного суду м. Кривого Рогу вона була визнана винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.185 ч.4 КК України, та призначити їй покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, але з випробуванням на 1 рік.

Що стосується відомостей про засуджену, то відомо, що вона позбавлена батьківських прав на неповнолітнього сина. Інших дітей не має, в офіційному шлюбі не перебуває, офіційно не працевлаштована.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі