test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі жінка випили 2 л горілки й ледь не зарізала обранця

Подія сталася у січні минулого року в квартирі одного доброзичливого чоловіка. Останній здавав у оренду одне своє помешкання, а в іншому проживав сам.

Щодо кватирантів, то ця пара й стала фігурантами справи. Як потім пояснювали обвинувачена й потерпілий, вони періодично жили разом, а коли сварилися, то нарізно.

24 січня чоловік прийшов до коханої випити чаю, але зателефонував приятель і запросив на чарку горілки. Спочатку пішла жінка, а потім уже приєднався і чоловік.

Пили увесь вечір, декілька разів ходили в магазин за добавкою. Але звична справа – сварка в стані алкогольного сп’яніння – чекала свого часу. Слово за слово – і ось уже в хід пішли кулаки, а далі – столові прибори та меблі.

Оскільки в квартирі було декілька людей, то хтось хватав табуретку, хтось ніжку від неї, але слідством встановлено точно, що виделку й ніж ухопив потерпілий, з чим накинувся на жінку.

Останній вдалося вибити столові прибори та самій перехопити лідерство: вона нанесла обранцю один удар кухонним ножем в груди. Травма була визнана тяжким тілесним ушкодженням.

Прикметно, але потерпілий ще тривалий час корчився від болю в коридорі квартири та втрачав свідомість і кров на сходах. Швидку допомогу викликала сусідка. 

На суді обвинувачена свою провини визнала частково, наполягала на тому, що захищалася від агресії чоловіка. Свідки ситуацію пояснювали по-різному, оскільки всі були п’яні та не придавали особливого значення подіям. Сама жінка чітко вказала, що випила близько 2 л горілки.

У результаті Саксаганський районний суд м. Кривого Рогу визнав громадянку винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України, та призначив їй у покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років.

Проте у жінки була невідбута судимість за 2022 рік, яку приєднали до остаточного строку – ще 2 місяці. Відбування покарання суд вирішив рахувати з дня узяття її під варту – 24 січня 2023 року.

Прикметно, але потерпілого на суді не було, оскільки він виїхав за кордон на реабілітацію після інсульту. Проте він залишив своє слово: обвинувачену пробачив і образ не має.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи