asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі жінки представилась біженкою та пограбувала довірливого чоловіка

У ході знайомства з криворіжцем, жінка не надавала розголосу своєму кримінальному минулому. Сказала лише, що розлучена, малих дітей не має. Також поскаржилася на тяжку долю, розповіла, що вимушена переселенка і безробітна.

Після сердешної історії вона натякнула, що не має, де жити, а тому попросилася до нього в квартиру. Чоловік погодився і впустив бідолашну. А через декілька днів, повернувшись додому, не застав там ні жінки, ні своїх речей – кавоварки та телефона.

Виявилося, що нахабна панянка 29 вересня викрала та продала кавоварну машину марки Philips та мобільний гаджет Samsung. Виручка склала трохи більше 1 000 гривень.

Уже в ході досудового слідства потерпілий дізнався, що жінка родом із Полтавщини, але має декілька судимостей в Кривому Розі за крадіжки. Останній злочин скоїла, перебуваючи на умовному терміні.

Цього разу Жовтневий районний суд м. Кривого Рогу Дніпропетровської області призначив остаточне покарання підозрюваній у виді позбавлення волі строком на 6 років. Строк відбування покарання – з 25 січня 2024 року.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі