asd

Всі новини про життя міста

У криворізькій лікарні №5 з’явився сучасний комп’ютерний томограф (фото)

В.о. міського голови Юрій Вілкул провів виїзну робочу нараду на базі лікарні, яка спеціалізується на проведенні реабілітації військовослужбовців.


 
«У такий нелегкий для країни час, військовослужбовці, ризикуючи не лише своїм здоров’ям, а й життям, захищають український народ та боронять кордони нашої країни. Тому, на наші медзаклади покладається обов’язок щодо збереження та зміцнення здоров’я Захисників.

Ще у 2016 році ми створили Центр для реабілітації учасників АТО на 70 ліжок, якому на той момент не було аналогів в Україні. Центр забезпечений новим сучасним медичним обладнанням для надання кваліфікованої допомоги військовослужбовцям, які отримали поранення. Зараз, з метою розширення лікувально-реабілітаційних можливостей у лікарні проводиться реконструкція приміщень для відкриття додаткового реабілітаційного відділення на 36 ліжок.

Також, сьогодні ми вводимо комп’ютерний томограф в дію. Незабаром такий же томограф встановимо у другій лікарні. Ми робимо все, щоб створити належні умови для лікування та реабілітації наших захисників», – зазначив Юрій Вілкул.



«З початку повномасштабного вторгнення російської федерації, у нашому закладі пройшли реабілітацію майже тисяча військових. У цьому році коштом міського бюджету для лікарні придбали комп’ютерний томограф. Він підтримує спіральне сканування, дозволяє швидко одержувати тривимірну інформацію про пацієнта, дозволяє сканувати головний мозок, грудну клітину, хребет, черевну порожнину, скелет. Віримо, що наші лікарі допоможуть кожному хворому і кожний отримає вчасну та ефективну реабілітацію», – сказала головний лікар Лариса Мудра.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі