Всі новини про життя міста

У криворізькому кафе молодик погрожував адміністраторці пістолетом

У криворізькому кафе на вул. Володимира Великого молодий чоловік міцної спортивної статури погрожував пістолетом дівчині-адміністраторці.

Зі слів очевидців події, молодик пред’являв якісь забаганки щодо авторського коктейлю від бармена.

З ним прийшла поговорити адміністраторка. Чоловік почав їй грубити, а далі витягнув з кишені пістолет і спрямував його майже в обличчя дівчині, погрожуючи розстріляти її і всіх, хто перебуває в кафе.

Відеокамера зафіксувала момент їхньої розмови та погрози зброєю. До честі молодої жінки, треба відзначити, що вона поводилася спокійно і навіть бровою не повела.

Пістолет та набої в агресивного відвідувача відібрали правоохоронці. Вони з’ясовують обставини правопорушення.

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
2 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Буковель-оманский
17 днів тому

За даними польських журналістів, український бюджет щорічно втрачає гроші, за які можна придбати 29 пускових установок HIMARS з усім обладнанням. ось так
а у нас ще існує аграрна мафія
земельна мафія
спиртова мафія
зернова мафія
ігрова мафія
та мафія,що прикриває всі мафії ..

Останнє редагування 17 днів тому від Буковель-оманский
вовачка
17 днів тому

У чому проблема мобілізації?Її було потрібно проводити раніше і граничний вік мав бути не 25, а 21. Тепер багато молодих людей виїхали, або намагаються виїхати. Позбавлення їх консульськіх послуг призведе до масових спроб отримати громадянство європейських країн.
В результаті ми збільшуємо демографічну кризу. Це буде один з головних наслідків цієї війни. І рейтингів така політика не добавить. Треба думати про збереження Держави, як концепції Перемоги. А згодом зміцнення цієї Держави та ВПК України, як концепції виживання, а це вступ до ЄС, впровадження Судової та Економічних, Політичних реформ, як основних вимог вступу до НАТО та вступ до НАТО. 
Коли Верховний Головнокомандувач обрав підрозділ Юзік