Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Криворізькому районі брат побив брата, а потім «відмазувався»

Сварка й бійка між братами сталася 20 червня увечері у селі Лозуватської об`єднаної територіальної громади Криворізького району. Як вдалося з’ясувати правоохоронцям, близько 18:00 один родич прийшов до іншого, проте порозуміння між кровними людьми не сталося.

Чоловіки спочатку словесно ображали один одного, а потім уже й кулаками. У результаті один виявися сильнішим і відгамселив візитера. Останній на місце пригоди викликав поліцію.

Поки правоохоронці їхали, брати вже встигли помиритися. Коли копи зайшли на подвір’я, то винуватець відразу став каятися й пропонувати хабар за не притягнення до відповідальності.

У рапорті поліцейського було зазначено, що він попереджав громадянина про відповідальність за пропонування неправомірної вигоди, проте чоловік ігнорував цю норму й продовжував наполягати на сумі 5 000 гривень за не реєстрацію заяви від брата. Поліцейський викликав слідчо-оперативну групу.

25 липня 2024 року Криворізький районний суд Дніпропетровської області визнав громадянина винуватим у пред`явленому обвинуваченні за ч. 1 ст. 369 КК України та призначив йому покарання у виді штрафу у розмірі 17 000 гривень 00 копійок.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі