Всі новини про життя міста

У Криворізькому районі вилучили рибальські сітки та раколовки (фото)

Дніпропетровський рибоохоронний патруль продовжує здійснювати на водоймах превентивні заходи, спрямовані на запобігання грубих порушень правил рибальства.

Так, 13 квітня 2024 року під час проведення рейдів рибпатрульні виявили заборонені знаряддя лову в прибережній зоні Карачунівського водосховища, поблизу с. Данилівка Криворізького району Дніпропетровської області.

Зокрема, вилучили 26 безгосподарських сіток загальною довжиною 2,5 км та 147 раколовок загальною довжиною 0,7 км.

Про це повідомляє пресслужба Дніпропетровського рибоохоронного патруля.

Власників незаконних знарядь лову встановити, на жаль, не вдалося. За результатами роботи складено акти виявлення та вилучення безгосподарського майна.

Сітки та раколовки опломбовано та передано на зберігання до Дніпропетровського рибоохоронного патруля.

 В Управлінні Держрибагентства у Дніпропетровській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (096) 400-02-50,  Про порушення Правил рибальства та порядку придбання чи збуту водних біоресурсів можна повідомляти за вказаним номером телефона.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
,,ваван нелохович...
27 днів тому

Міністерство оборони Франції запросило Юрія Бутусова, для участі у French Defence Tour Ukraine – аналітичній сесії щодо стратегії дій щодо війни в Україні.

У програмі зустрічі з людьми, які формують оборонну політику країни. Буде писати про деякі результати та факти щодо французськоі політики щодо війни.

Підтримка України у Європі поступово продовжує посилюватись, ніякої “втоми від війни в Україні” на політичному рівні нема.

французам цікаво почути думки пана бутусова, а от зеленій п@@@рні вони ніц не цікаві!! бо зелена @@@я вважає, що перестати голитися, натягти зелені кальсони й прогундосити ввечері порожню ::::ю – це і є запорука успішного ведення війни…
Іноземці людину поважають і запрошують, а наші можновладці – не запрошують і не поважають. Бо такі вже самі “розумні” – аж страх. Тільки результатів – нуль та ще й з мінусом

Останні записи