Всі новини про життя міста

У Криворізькому театрі «Академія руху» відбулася презентація роботи галузі культури Покровського району (фото)

У Криворізькому академічному міському театрі музично-пластичних мистецтв «Академія руху» відбулася презентація роботи галузі культури Покровського району. Захід відвідав в. о. міського голови Юрій Вілкул.

Про це повідомили у міському відділі преси та внутрішньої інформації.

У Кривому Розі триває проведення творчих лабораторій з обміну досвідом серед колективів закладів культури. У жовтні своїм досвідом ділилися керівники культурної галузі Тернівського району. 30 листопада естафету прийняли працівники культури Покровського району, які презентували свої творчі напрацювання та поділилися новими ідеями.

«Ми розуміємо, що культура наповнює наше життя змістом, виховує молодь. А сьогодні – зміцнює й надихає. З початком воєнних дій жоден з наших закладів культури не припиняв роботи і працюють з дотриманням заходів безпеки. У Кривому Розі понад 80 закладів культури: 10 Палаців культури, 18 мистецьких шкіл, 3 театри, 46 бібліотек, історико-краєзнавчий музей та 2 його філії, міський виставковий зал. Для того, щоб вони працювали в безпечних умовах, ремонтуємо укриття, у 22 закладах культури вже облаштовано 22 Пункти незламності. Робота у цьому напрямку триває», – зазначив Юрій Вілкул.

Культура Покровського району об’єднує 15 закладів: 10 бібліотек, Палац культури «Центральний», три музичні школи №№ 2,8,14, Криворізький академічний міський театр музично-пластичних мистецтв «Академія руху».

Під час презентації були представлені виставки-презентації культури району, експозиції художніх робіт вихованців художніх та мистецьких шкіл, виступи музичних та творчих колективів та інші цікаві заходи. Також, було організовано роботу фотозон.

Працівники закладів культури запроваджують у творчий процес нові форми роботи з вихованцями. Юні талановиті криворіжці не тільки беруть активну участь у міських благодійних концертах та акціях на підтримку ЗСУ, організовують концертні програми для ВПО, а й гідно прославляють рідне місто на Всеукраїнських та Міжнародних фестивалях та конкурсах.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі