test

Всі новини про життя міста

У Лозуватці чоловік погрожував терористичним актом через зраду дружини (фото)

Сьогодні вночі криворізькі ТОРівці отримують повідомлення про терористичний акт в селищі Лозуватка та негайно прямують на місце.

Про це повідомили у Патрульній поліції міста.

Заявником виявився сам зловмисник. Він зателефонував на лінію "102" та сказав, що має автомат Калашникова, РПГ (ручний протитанковий гранатомет), 5 гранат, 2 пачки патронів, 2 шашки, 5 динамітів та збирається підірвати міст.

Зловмисник стверджував, що розуміє про відповідальність за такі дії та пов’язував свої наміри зі зрадою дружини.

Інспектори прибули на місце, обстежили міст та викликали вибухотехніків. У цей час на проїзну частину вибіг чоловік із сокирою в руках та почав бігти за службовими автомобілем із погрозами.

Патрульні спробували встановити контак із правопорушником шляхом комунікації, але чоловік відреагував агресивно та почав кидатись на правоохоронців.

Коли криворіжець почув про те, що його затримають, забіг до будинку, через деякий час вистрибнув із вікна та побіг до річки.

Поліцейські пропатрулювали берег та неподалік виявили правопорушника. Так як дії чоловіка створювали небезпеку оточуючим, інспектори застосували до нього спеціальні засоби — кайданки та сльозогінний газ.

Правопорушника передали слідчим районного відділення поліції. Вибухотехніки небезпечних предметів не виявили.

 

Подписывайтесь на наш Telegram канал https://t.me/krlife_ua

 

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі