asd

Всі новини про життя міста

У львівському гарнізонному храмі Петра і Павла криворізький сапер повінчався з дружиною (фото)

Криворіжці Андрій Однолько та його кохана Інна дали одне одному обітниці перед Богом. Одружена пара, яка виховує сина, вже давно мріяла про вінчання, але все якось відкладала.

До повномасштабної війни Андрій працював помічником машиніста. Коли у мирне життя криворіжців увірвалася війна, 31-річний Андрій пішов у ЗСУ, служив сапером. За пів року з чоловіком сталася біда – вибухом міни відірвало ногу. Підлікувавшись, воїн поїхав на реабілітацію та протезування до Львова.

«Так сталося, що у Львові реальністю стали одразу дві мрії цієї чудової пари: завдяки чарівникам-лікарям та реабілітологам Superhumans Center наш захисник пройшов протезування і знову може ходити, а в Гарнізонному храмі святих Петра і Павла Андрій та Інна перед Богом засвідчили свій вибір стати подружжям», – поділився приємною новиною голова Львівської ОВА Максим Козицький, який розділив це свято з молодятами.

На рушник молодята стали у вишуканих вишиванках. Після таїнства з’єднання душ і церковного освячення шлюбу, повінчаним побажали завжди триматися разом і бути щасливими, бо кохання всепереможне!

Джерело: ТРК “Рудана” Кривой Рог

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі