Боєць має бути ситий. Гарний вибір домашніх страв – це й добрий стан тіла та духу, й відчуття всебічної підтримки громади, й певні "місточки" до спокійного мирного життя, до якого рано чи пізно усі повернуться.
В цьому впевнені у ГО Об’єднання Відповідальних Громадян
"Центр, де готують їжу для військових, працює на базі ресторану "Опіум". Процеси налагоджені як слід: постачання продуктів, приготування, відвантаження готових страв. Суттєву роль у тому, щоб система запрацювала, доклав Сергій Мариничев.
Каші, супи, м'ясні страви, випічка та багато іншого – все це ще свіжим й теплим передається до підрозділів ЗСУ.
Цілком погоджуємося з постулатом Наполеона Бонапарта й годуємо свою армію, аби не довелося годувати чужу. Віримо, що, підтримуючи наших хлопців, наближаємо перемогу", – написали на Фейсбук-сторінці ГО.
новини Кривий Ріг LIFE