asd

Всі новини про життя міста

У мережі показали, чим займаються неповнолітні в тюрмі Кривого Рогу (фото)

З метою організації корисного дозвілля, розвитку соціальної активності та соціально корисних інтересів, а також, створення дружнього для дитини середовища, для неповнолітніх, які утримуються в державній установі «Криворізька установа виконання покарань (№3)» постійно проводяться заходи культурно-дозвіллєвого характеру.

Всі заходи, які проводяться з неповнолітніми спрямовані на розвиток та відновлення молодих особистостей. Серед цих заходів варто зазначити віртуальні екскурсії музеями, спортивні конкурси, малювання, вікторини, складання пазлів, ігри в стилі брейн-рингу та багато інших цікавих активностей.

Про це повідомляє пресслужба КУВП №3.

Мета цих заходів полягає в наданні неповнолітнім можливості розвитку та самовираження, а також сприянні їхньому позитивному адаптуванню у суспільстві. Перш за все, таку роботу персоналу установи спрямовує на стимулювання розвитку творчих здібностей та інтелектуальних можливостей неповнолітніх. Віртуальні екскурсії музеями дозволяють їм пізнавати культурну спадщину та історію, розширюючи свій світогляд. Спортивні конкурси та ігри сприяють фізичному здоров’ю та розвитку командного духу. Малювання та складання пазлів розвивають творчість та логічне мислення. Вікторини та ігри стимулюють когнітивні здібності та збагачують знання.

Крім того, ці заходи мають важливу соціальну мету. Вони сприяють побудові позитивних взаємин між неповнолітніми, розвивають навички спілкування та співпраці.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі