asd

Всі новини про життя міста

У мережі показали, як на Дніпропетровщині утилізують заборонені знаряддя лову (фото)

31 травня 2024 року Дніпропетровським рибоохоронним патрулем знищено 491 одиницю заборонених знарядь лову: сітки, раколовки, «екрани», «павуки», ятері, драчі, ости, остроги, гарпуни. Загальна довжина утилізованих сітних знарядь лову склала 1 025 метрів.

Знищення відбулося за участі представників Соборного відділу державної виконавчої служби м. Дніпро, Головного управління Державної податкової служби у Дніпропетровській області та Дніпровської міської ради.

Про це повідомляє пресслужба Дніпропетровського рибоохоронного патруля.

Знищувалися знаряддя лову, конфісковані у порушників відповідно до рішень судів і згідно з актами виявлення та вилучення безгосподарського майна.

Ліквідація здійснювалася шляхом приведення заборонених знарядь лову у непридатність – рубанням та різанням.

Також на потреби ЗСУ передано 19 сітних знарядь лову загальною довжиною 1738 метрів для виготовлення з них маскувальних сіток, 10 гумових човнів, 6 весел, 3 акумулятори та 1 електродвигун.

Підтримка захисників України – це запорука вільного майбутнього держави.

До речі, процес знищення та передачі заборонених знарядь лову здійснюється відповідно до постанови КМУ від 25.08.1998 року № 1340 «Про Порядок обліку, зберігання, оцінки конфіскованого та іншого майна, що переходить у власність держави і розпорядження ним».

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі