asd

Всі новини про життя міста

У селі Кривбас зловмисник прикінчив дійну козу

Удень 2 листопада у селі Ранній Ранок Криворізького району пропала коза. Власник домашньої тварини заявив про зникнення худоби зааненської породи в період її випасання.

Також заявник уточнив, що коза віком 4 роки, мала темно-сірий колір хутра, вагу близько 50 кг, висоту в холці 85 см. Також уточнив, що вона дійна і в день давала 4 л молока. За підсумками експерта, вартість такої худобини становить 4 166,67 гривень.

У ході слідчих дій було встановлено особу, яка наважилася на злочин – місцевий безробітний чолов’яга. Він повів козу в село Кривбас, завів на подвір’я рідної сестри, а далі в сараї зарізав тварину. М’ясо використали на споживання, а шкіру – на господарські потреби.

Таким чином, за свої злочинні дії селянин був обвинувачений  за ч. 4 ст. 185 КК України та отримав за рішенням Криворізького районного суду покарання у виді 5 років позбавлення волі, але з іспитовим строком 2 роки.

Також підсудного зобов’язали сплатити процесуальні витрати на залучення експерта на проведення судово-товарознавчої експертизи у загальному розмірі 956 гривень 00 копійок.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі