asd

Всі новини про життя міста

У що пограти восени? Найцікавіші проєкти, що вже вийшли

Ігрова індустрія поповнюється новими довгоочікуваними хітами, а до екватору осені набралося вже з десяток гучних прем’єр на будь-який смак – від спортивних симуляторів та файтингів до знаменитих продовжень улюблених серій.

EA Sports FC 24

Щоосені прихильники жанру футбольних симуляторів зустрічають чергову частину FIFA, проте не секрет, що тогорічна FIFA23 стала останньою грою цієї серії. Відтепер розробники з Electronics Arts починають нову історію, традиційно обіцяючи революційні зміни у грі. EA Sports FC 24 дійсно показала винятковий інтерес у перший тиждень після виходу, проте навряд чи пересічний гравець помітить суттєві відмінності від FIFA. Так, проведено косметичний ремонт, додано декілька цікавих механік управління футболістами, покращено їх динаміку руху, а в режим Ultimate Team тепер можна збирати власний склад одночасно з футболістів та футболісток. Окремо було удосконалено онлайн режим, оновлено рейтинги гравців, а відкривати паки із зірками футболу стало ще цікавіше. Звичайно, що елемент азарту у цьому не такий, як в іграх Ельслот, але саме нього цей режим люблять з 2009 року.

Mortal Kombat 1

Своєрідне перезавантаження пропонує і студія NetherRealm Studios. За задумом нова частина файтингу мала стати 12 у серії, проте розробники наголошують у назві на тому, що починається абсолютно нова історія, що вже доступна з 14 вересня. Окрім онлайн-битв гра має ще декілька режимів:

  • Вежі;
  • Вторгнення;
  • Власне сюжет.

Традиційно особливістю Mortal Kombat залишається можливість прокачування персонажів та відкриття особливих прийомів. Ну і звичайно ж, що нікуди не поділась фірмова кровожерливість серії, а навіть навпаки – з кожною новою частиною авторам вдається піднятися на новий рівень.

Assassin’s Creed Mirage

Від серії ігор Assassin’s Creed фанати вже давно нічого не чекають, проте вихід кожної нової частини все одно викликає інтерес. Розробників з Ubisoft постійно критикують за дещо конвеєрний спосіб випуску фактично титульних ігор та самоповтори. В новій версії знову змінено декорації – тепер події відбуваються в Багдаді, а самі автори натякають, що не забули, з чого починалася серія, прагнучи відтворити атмосферу перших частин. Геймплей дійсно має нагадати першоджерело – головний герой знову зливається із натовпом, планує вбивства, ховається на дахах та швидко розправляється із ворогами. Втім не обійшлося без хитрості – 13 частина серії спочатку планувалася, як доповнення до попередньої Assassin’s Creed Valhalla, але у підсумку була презентована, як самостійний проєкт.

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі