Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Сумській області загинув командир зенітно-кулеметного відділення 129-ої бригади Ігор Пиріг

12 квітня Кривий Ріг попрощався з захисником України Ігорем Пирогом. Командир зенітно-кулеметного відділення 129-ої бригади бив ворога на найгарячіших напрямках. 29 березня у Сумській області життя бійця обірвалося.

В мирний час Ігор Пиріг не покладаючи рук працював, мав велику родину, будував плани на майбутнє. Та з початком повномасштабної війни добровольцем пішов бити ворога. Друзі та знайомі пригадують Ігора,  як добру та веселу людину, чоловіка який завжди приходив на допомогу.

«Ігор був  дуже веселим  і позитивним. Але насамперед,   відважним і справжнім чоловіком», – згадує знайомий Артем.

«Всім завжди допомагав, ніколи нікому не відмовляв. Такою він був людиною», – приєднується до спогадів ще один знайомий Героя Олександр.

Ігор Пиріг був командиром зенітно-кулеметного відділення 129-ої бригади.  Мав звання молодшого сержанта.  29 березня біля села  Миропілля на Сумщині  він загинув.  

«Дуже світла, весела була людина і розсудлива. Стільки теплих слів за нього  можно сказати. Дуже боляче, коли нас покидають такі хлопці. Проте віримо, що перемога обов‘язково буде за нами і Ігор загинув не дарма», – каже родич Воїна Андрій.

Поховали Ігора Пирога на Центральному кладовищі з усіма військовими почестями. Тепер йому навіки 51.

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі