test

Всі новини про життя міста

У тюрмі Кривому Розі пройшов тренінг для кінологів (фото)

Збори старших інспекторів-кінологів відбулися 29 березня 2024 року на базі державної установи “Криворізької виправної колонії (№80)” з метою відпрацювання та вдосконалення навичок роботи молодших інспекторів-кінологів та обміну досвідом у тренуванні службових собак.

Під головуванням начальника управління забезпечення охорони та режиму майора внутрішньої служби Романа Муленка також участь у зборах взяли персонал управління забезпечення охорони та режиму Південно-Східного МРУ, старші інспектори (з кінології) відділів охорони, режиму та охорони установ виконання покарань та слідчих ізоляторів Дніпропетровської та Запорізької областей.

Про це повідомляє пресслужба КВК №80.

Під час заходу було оглянуто територію розплідника та місця несення служби службовими собаками. Молодші інспектори-кінологи провели практичні заняття з пошуку заборонених предметів, виявлення порушника в автомобільному транспорті, затримання злочинця та його конвоювання після затримання.

Захід завершився показовими виступами співробітників підрозділу воєнізованого формування “ЦИКЛОН” на тему: виявлення, переслідування втікача та звільнення заручника при вчиненні збройного опору з боку порушника з використанням штурмового собаки.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі