test

Всі новини про життя міста

У воді двох пляжів регіону виявили бактерії, які можуть викликати гострий кишковий розлад

Інфекцію зафіксували у річці Кільчень біля зони відпочинку у Підгородному та на пляжі для дорослих у Зеленодольську.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

“Загалом в області за останній тиждень зафіксували 124 випадки гострих кишкових інфекцій.

Також продовжують фіксувати поодинокі випадки коклюшу – минулого тижня ним заразилися 5 дітей.

Захворюваність на ГРВІ знижується. Захворіли 3407 людей – це на 9% менше, ніж минулого тижня.

Знизилася й кількість випадків коронавірусу. 45 мешканців регіону заразилися COVID-19, що менше на 31%”, – прокоментував епідемічну ситуацію на Дніпропетровщині Микола Лукашук.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
2 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
,,ваван нелохович...
1 день тому

Середня зарплата чиновників перевищила 50 тисяч гривень, – Мінфін.

не проти того, щоб у держслужбовців були високі зарплати. Але я проти, коли висока зарплата не мотивує держслужбовців на якісну роботу та не зупиняє від корупції. Коли таких держслужбовців, як заступник Генпрокурора, перший заступник Глави ДБР, Глава Фонду Держмайна, міністр аграрної політики та іншіх слуг ОП постійно ловлять на незаконному збагаченні, то це ставить запитання про те, що не пряцює пряник у вигляді високої зарплатні при відсутності кнута, у вигляді невідворотнього покарання.

Буковель-оманский
1 день тому

Пригадуєте, як ми раділи, коли в 2022 році задля солідарності з Україою найпотужніша компанія з морських контейнерних перевезень MSC відмовилася перевозити вантажі для рашки. А які мають бути в нас зараз емоції? Бо саме компанія MSC заявила про відмову заходити в порт Одеси через шалену корупцію на митниці. І через ті безпідставні блокуючі перевірки й умисні затягування в оформленні вантажів, що призводять до особливо великих фінансових втрат. Про це зробила заяву Асоціація міжнародних експедиторів.

Ну, ви все правильно зрозуміли: найбільша світова компанія, до голосу якої прислухаються інші оператори ринку, яка нав’язує тренд у страхових оцінках, сприймає корупцію цієї укрсучвлади більшою загрозою, ніж рашистські ракетні удари та наявність мін у морі. Ще один доказ того, що зеленський із своїми “5-6 ефективними менеджерами” та зграєю зелених мародерів небезпечніший за путіна і його орків. І для України в цілому, й для економіки, й для міжнародної торгівлі.

Vоvа, чекаємо відосік!