Всі новини про життя міста

Український фонд соціальних інвестицій: у Кривому Розі відремонтують садочок та дві амбулаторії

Міський голова Кривого Рогу Костянтин Павлов підписав із Українським фондом соціальних інвестицій рамкову угоду про реконструкцію дитячого садка № 255 на житломасиві Інгулець. Також, капітально відремонтують дві амбулаторії: №6 у Довгинцівському районі по вулиці Мухіної, 2 та № 1 – на житломасиві Інгулець по вулиці Каткова, 2.

Про це повідомили у міському управлінні преси та внутрішньої політики.

При впровадженні проєктів Фонд приділяє особливу увагу сучасним технологіям енергозбереження та енергоефективності. «У вашому місті дуже відкриті та ініціативні люди, які прагнуть позитивних змін у рідному місті. Мене вражає співпраця громадськості та представників органів місцевого самоврядування. Тому що це дуже рідко буває. У Кривому Розі налагоджений конструктивний діалог між владою та громадою задля вирішення нагальних питань з розвитку міської інфраструктури», – зауважила Тетяна Скляренко, консультант з розвитку потенціалу громад Східного регіонального представництва УФСІ.

Кривий Ріг третій рік співпрацює із Українським фондом соціальних інвестицій, що за підтримки уряду Німеччини реалізує в Україні проєкти з розвитку об’єктів соціальної інфраструктури та підтримки внутрішньо-переміщених осіб. На разі, тривають ремонтні роботи у гуртожитку по вулиці Каткова, 25.

 

Подписывайтесь на наш Telegram канал https://t.me/krlife_ua

 

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі