Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Від отриманих на Донеччині поранень не стало захисника з Криворізького району Миколи Юрченка (фото)

Знову гірка втрата у Криворізькому районі…

Від отриманих на Донеччині поранень 22 серпня не стало захисника України Миколи Юрченка, мешканця Апостолівської громади. Йому було 43 роки.

Про це повідомили у Криворізькій райдержадміністрації.



Лікарі до останнього боролися за його життя, проте не вдалося…

Микола Сергійович служив за контрактом, був стрільцем-помічником гранатометника. Вірний Україні та бойовим побратимам, своєю звитяжною боротьбою за мир в Українській державі він навічно вписав своє ім’я в літопис героїчного шляху України до суверенності та свободи.

Вчора, 30 серпня, на центральній площі міста Апостолове мешканці громади живим коридором провели кортеж загиблого захисника, стоячи на колінах та віддаючи останню данину пам’яті Героєві.

«Від імені мешканців Криворізького району висловлюю щирі співчуття родині, рідним і близьким Миколи Сергійовича. Схиляємо голови у глибокій зажурі через втрату ще одного вірного сина Української держави, мужнього та сміливого воїна, який обрав за життєвий шлях боротьбу за рідну землю, за мир та спокій у кожній домівці. Кожна така втрата – то болюча рана в серці, то непоправне горе, якому годі зарадити… Але ми завжди шануватимемо пам'ять про його подвиг, ми ніколи не забудемо, якою важкою ціною дістається нам перемога… Вічна пам'ять Героєві… Вічна слава!» – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

 

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Популярні новини