asd

Всі новини про життя міста

В місті Слов’янськ загинув воїн з Криворіжжя Сергій Захарченко

Борючись за незалежність та суверенітет Української держави, відстоюючи право кожного українця на мир, у бою з російськими окупантами в місті Слов’янськ Донецької області 08 квітня 2023 року загинув старший солдат, нацгвардієць Захарченко Сергій Степанович, 04.10.1981 року народження, мешканець с. Софіївка Лозуватської громади.

Про це повідомили у Криворізькій райдержадміністрації.

Сергій навчався в Софіївській середній школі, після її закінчення отримав освіту в Криворізькому автотехнікумі. З 1999 року по 2001 рік він служив у лавах Збройних Сил України. Після служби працював охоронцем та в будівельній фірмі.

З початком повномасштабної війни росії проти України, не чекаючи повістки, Сергій у березні 2022 року прийшов до військкомату та був призваний на військову службу до Національної гвардії України.

У Сергія залишились дружина Галина, донька, син та батьки.

«Від імені мешканців Криворізького району висловлюю щирі співчуття родині, рідним та близьким полеглого захисника. Усією спільнотою ми схиляємо голови перед звитяжною пам’яттю хороброго земляка, який, не задумуючись, став у бій з ненависними окупантами, аби відстояти рідну землю, аби захистити родину та свій дім, аби над кожним українцем було лиш мирне небо. Пам’ятаємо, яку високу ціну сплачуємо за свою свободу, пам’ятаємо кожного, хто віддав життя за мир. Вічна слава та вічна пам’ять Героєві!» – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі