Всі новини про життя міста

В небі над Криворіжжям знищили безпілотник

Вночі окупанти атакували область безпілотниками.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

“Один шахед захисники неба знищили над Криворізьким районом.

Чотири дрони поцілили по Нікопольщині – одному з сіл Мирівської громади.

Пошкоджені два приватні будинки і авто. Люди цілі”, – зазначив він.

Вчора, 17 квітня, протягом дня – удар за ударом по Нікопольщині.

13 разів ворог атакував район безпілотниками. Ще 4 – артилерією.

Прилітало по Нікополю, Мирівській, Червоногригорівській, Марганецькій, Покровській громадах.

Пошкоджені лікарня, інфраструктурний об’єкт. А ще – 14 приватних будинків, 11 господарських споруд, 4 гаражі й стільки ж авто. Понівечені теплиці та парники. Газогони і лінії електропередач.

По Синельниківському району агресор вгатив ракетою. Знищив приватну оселю, ще 3 – пошкодив. Побиті 4 господарські споруди, 5 машин, газопровід.

Люди не постраждали.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Сірко
25 днів тому

Юрій Бутусов,військовий журналіст:
У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак. Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому – Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. За «політичну діяльність» Зеленський відправив Залужного в НІКУДИ, але Єрмака за таке Зеленський нікуди відправити не посміє – бо Єрмак йому цього не дозволить. Для нас великий ризик, що Єрмак – політичний авантюрист, тісно повʼязаний з РФ, який дахує найбрудніші корупційні схеми у владі, суддів, силовиків, митницю, податкову, фактично вирішує долю країни у таких важливих питаннях. Саме Єрмак брехав усій країні про всеосяжне перемирʼя, а фактично діяв в інтересах Росії, системно зриваючи підготовку до війни, зриваючи усі оборонні заходи. Безвольний та несамостійний Зеленський при всесильному сірому кардиналі Єрмаку – це повна імпотенція та безвідповідальність влади, і у новому рейтингу Time це бачить увесь світ.

серйозно про цього дєрьмака : Зе призначив його на посаду керівника офісу президента зразу після оманської поїздки туди Зе . І Єрмак теж там був присутнім. Питання що було в Омані – залишається відкритим дотепер. Але зразу після призначення Єрмака на посаду керівника офісу президента він став основним радником Зе по політиці з московією. Під його керівництвом був проведений перший обмін полонених після вступу Зе на посаду. І це підняло його в очах Зе і дуже скоро ця не обрана ніким і не відповідаюча ні за що людина, стала фактично керівником держави . Він став “ рулити “ всіма питаннями як внутрішніми, так і зовнішніми , а ОП стала головним теж “рулюючим “ державним органом. І вся політика України з 2019 по лютий 2022 року по відношенню до московіі будувалась саме Єрмаком, а не Зе. Таким чином, всі ці ###₴ зевлади напередодні повномасштабної , а саме розведення військ від лінії розмежування ( а по факту – відведення ЗСУ ), не виконання Державного Оборонного Замовлення , припинення фінансування ракетних програм по виробництву ракет “Нептун”, “ Стугна”, “Корсар”, РСЗВ “ Вільха” та інших , постійні контакти з московитом Козаком – це все робота Єрмака?? А в подіях так званого “Вагнергейту” Єрмак показав себе з самої непривабливої (мʼяко кажучи) сторони. ця “робота” , насправді це була суцільна зрада інтересів України.

Хоч формально Єрмак є керівником ОПУ, насправді він є керівником держави?, а Зе – просто при ньому виконуючий обовʼязки президента України. І це справді страшно , жодна демократична країна в світі не може вважатись такою при такому положенні справ в державі.

Останнє редагування 25 днів тому від Сірко
Останні записи

Популярні новини