asd

Всі новини про життя міста

В ОТГ поблизу Кривого Рогу стартував проєкт Червоного Хреста України: яку допомогу будуть надавати людям?

Товариство Червоного Хреста України у співпраці з МОМ та за фінансової підтримки управління закордонних справ, співдружності та розвитку Великої Британії, розпочинає в Криворізькому районі новий соціальний проєкт.
Ця соціальна ініціатива спрямована на надання допомоги тим сім’ям, чиї джерела засобів до існування постраждали під час воєнних дій або були знищені.
У Криворізькому районі цей проєкт реалізують в Зеленодольській громаді.
“Бенефіціарами цього проекту є домогосподарства, що мають принаймні одного члена, здатного займатися сільськогосподарськими роботами віком від 18 до 70 років, та які мають у власності будь-якого із членів домогосподарства або у довгостроковому (не менше 1 року) володінні земельну ділянку, придатну для сільськогосподарських робіт, для яких планується надавати допомогу.
Допомогу буде надано як цільовий умовний грошовий грант у розмірі 37000 грн. Перевага надаватиметься тим господарствам, що мають більшу кількість критеріїв вразливості”, – повідомляють про особливості реалізації проєкту в Криворізькій районній державній адміністрації.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі